Известие

Collapse
No announcement yet.

вече горд собственик на стикер на клуба

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Така, колеги....Останаха ми 4 стикера 30 см. дълги за залепяне от вътрешната страна на стъклото....Който иска мога да му дам, но не мога да му изпратя по куриер защото нямам време....Ако сте наблизо заповядайте, града е Сливен...
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
    Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Първоначално публикувано от StarChild
      Първоначално публикувано от Tifozza
      Еи здравеите , може ли да попитам как се постъпва в този клуб и може ли и аз да влезна защото с удоволствие бих си лепна и аз стикерче ...

Условието е да почерпиш всички потребители на форума и да направиш челна стойка на предния капак на колата (шегичка)

Не ве , не и челна стоика ще си изкривя капака ... а сега сериозно аз съм от софия , как мога да се сдобия със стикер ?
      Alfa Romeo 145 1.4 16vEX
      Alfa Romeo 156 V6quadrifoglio EX

Comment

ами колеги, само 2-3 теми по-долу има още една тема където се обсъжда проблема със стикерите:
        http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=23448
        там дори, като че ли ще се започне някаква организация да се съберете и да си изпечатате малко стикери. Всичко си зависи, от вашата организация. Ако някой все пак се реши да отиде до някое рекламно студио... да ми пише лично и да му дам файла. Не че не е качен и в няколко теми... но все пак, ако не ви се търси....
        Само да кажа че не боли, и няма да ви вземат всичките спестявания.
        СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
        сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

Първоначално публикувано от StarChild
          Еи здравеите , може ли да попитам как се постъпва в този клуб и може ли и аз да влезна защото с удоволствие бих си лепна и аз стикерче ...

Условието е да почерпиш всички потребители на форума и да направиш челна стойка на предния капак на колата (шегичка)

Не ве , не и челна стоика ще си изкривя капака ... а сега сериозно аз съм от софия , как мога да се сдобия със стикер ?
          просто си сваляш файла на компа после на една флашка и бягаш в най-близкото рекламно студио да ти го разпечатат на фолио.тази процедура струва някаде към левче за стикер.
          Alfa Romeo 145 1.6 boxer 96г. 103++hp

http://www.vbox7.com/play:38923e52

Comment

Първоначално публикувано от New_Alfa_Maniak
            просто си сваляш файла на компа после на една флашка и бягаш в най-близкото рекламно студио да ти го разпечатат на фолио.тази процедура струва някаде към левче за стикер.
            Ок мерси ... ще опитам по-скоро да се сдобия
            Alfa Romeo 145 1.4 16vEX
            Alfa Romeo 156 V6quadrifoglio EX

Comment

Working...
            X